Projects


2022 Kunst i Follo 27. – 28. august
Etter suksessen på Breivoll ifjor, er vi iår på plass i gågata i Ski sentrum med ny utstilling. Pål Hermansen, Magnus Reneflot, Lisbeth Pettersen og Stein Kristian Martinsen stiller ut fotografier fra vår vakre og umistelige natur i Idrettsveien 3 i Ski sentrum.

Utstillingen er åpen lørdager kl 11 – 16 og søndager kl 12 – 16.

2021 Kunst i Follo 21. – 22. august Storstillt fotoutstilling på Breivoll gård sammen med Pål Hermansen og Magnus Reneflot. I regi av Kunst i Follo, med mange kunstnerrundt i hele Follo.


Bilder til salgs / Print for sale

Print på aluminumsplater i store format er populært på veggen. Ta gjerne kontakt om du ønsker noen av mine bilder på din vegg.


Rammer og galleri.

De tre første ukene i september 2021 får jeg låne galleriet til Eli Hassel på Skjærhalden, Hvaler. Stor suksess høsten 2020, og veldig gøy å bli invitert på nytt. Planlegger en spennende utstilling, med nye bilder og prosjekter å vise fram.


En litt «pimpa» innramming fanger oppmerksomhet. Ofte feiler vi når bilder skal presenteres. Både fordi innramming er dyrt, men også fordi naturfotografer ofte ikke ser at en god innramming løfter bildet. Ikke alle liker gullramma på bildet mitt av svanefamilien, men det er et blikkfang. Her fra utstillingsviduet til Glass og Ramme Fredrikstad i Mosseveien.


Utskrift.

Her snakker vi om print i store formater. Denne utskriften er 160 cm i bredden.


Laserskjærte figurer i stålplater.

Laserprint er et velkjent begrep. Hva om du drar laserbegrepet litt lenger og skjærer motivet ut i en stålplate. Hvordan kan figuren eksponeres, kanskje sammen med utskriften på aluminium i bakgrunnen. Vel, prosjektet er ikke helt på plass enda. Men et selvstudiekurs i sveising og litt arbeid i granitt inngår i prosjektet.


Håndkolorerte svart/hvitt-utskrifter.

Planen er å skape litt mer liv i dette bildet. «The Joker» trenger litt sminke.